5 nya stjärnor till Norteam!

september 13, 2022

Vi är glada att få presentera 5 nya kollegor till oss på Norteam. Lär känna våra nya stjärnor här:

5-nya-kollegor

 

→ Anton kommer arbeta hos oss som First Line Tech inom support-teamet. Han har arbetat med IT i 2 år och har utöver IT ett intresse för träning och bilar.

→ Felix stärker upp säljteamet hos oss! Utöver ett par års säljerfarenhet har han ett stort intresse för fotboll, då främst Hammarby, och ser fram emot att få möta sina kollegor i FIFA.

→ Fanny kommer även hon stärka upp supporten samt leverandsavdelningen. Tidigare har hon arbetat på ett IT-bolag inom supporten och på fritiden tränar hon bland annat tillsammans med sin hund för att bli hundförare i hemvärnet.

→ Albab (kallas även Bobby) har arbetat med IT i 4 år och kommer även han stärka upp teamet på supporten. Utöver IT-intresset gillar han även digital marknadsföring och på fritiden umgås han med vänner, tränar och håller på med musikproduktion.

→ Viktor brinner för teknik och utveckling. Han kommer senast från iZettle/PayPal och kommer stärka upp teknikteamet här på Norteam. På vintern föredrar han skridskoåkning (tidigare hockeyspelare) och på sommaren spelar han golf.

 

 

Vi är ständigt på jakt efter nya kollegor! Är du sugen på att ta nästa steg och att vara med på vår tillväxtresa? Skicka in en spontanansökan till oss på karriar@norteam.se

Hälsningar, Teamet på Norteam