Din digitala arbetsplats –
helt molnbaserad

Vi erbjuder våra kunder effektiv och enkla sätt att arbeta digitalt. Med moderna paketeringar skräddarsyr vi digitala arbetsplatser där ni får tillgång till en oändligt skalbar plattform. För att säkerställa att allt funkar bra och passar er får ni en dedikerad tekniker som tillsammans med er personliga kontakt hos oss och vår interna support blir ert IT-team.

IT-tjänster

Paket Basic

5-10 anställda

En mycket prisvärd och komplett molnbaserad tjänst till ett fast pris. Börja här och skala upp vartefter behoven kommer. I takt med att din verksamhet växer erbjuder vi även här ett ”basic-paket” inom IT-säkerhet.
fr. 350 kr/mån

Priserna är beräknade per användare

Populärast

Paket Business

11-50 anställda

För företag på tillväxt! Med Modern Workplace, Microsoft Azure och en dedikerad support har ni allt ni behöver. En ”digital arbetsplats” där funktion och skalbarhet är i fokus. Kombinera molntjänster med lokalt installerade applikationer och automatisera era on/ off-boardingprocesser.
fr. 750 kr/mån

Priserna är beräknade per användare

Paket Enterprise

51-500 anställda

Med Microsofts Cloud-portfölj har ni en modern helhetslösning och en komplett ”digital arbetsplats”. Med det här paketet har ni en dedikerad teknisk kontakt som tillsammans med er kontaktperson hos oss och vår interna support säkerställer funktion, leverans och vidareutveckling.
fr. 990 kr/mån

Priserna är beräknade per användare

Vill du veta mer om våra tjänster?

Ca 85% av våra kunder nyttjar idag fler än bara en tjänst från oss. Klicka nedan för att läsa mer om vårt tjänsteutbud och hur vi kan hjälpa just din organisation vidare i er digitala utveckling.

Jag vill veta mer!

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ser vi till att rätt person från oss hör av sig inom 24 timmar. Ser fram emot en fortsatt dialog!

Mvh Teamet på Norteam