Windows virtual desktop

Vad är Windows Virtual Desktop

Upplev den senaste generationen av fjärrskrivbord med Windows Virtual Desktop. Den Azure-baserade lösningen är den enda som är helt optimerad för Windows 10 och Microsoft 365. Eftersom den har inbyggd intelligent säkerhet kan ni jobba på distans genom att fjärransluta till företagsmiljön. En fulländad virtuell upplevelse, oavsett vilken typ av enhet användaren sitter med.

windows virtual desktop
nyttan bild

Vad är nyttan med Windows Virtual Desktop

Virtual Desktop är tillgängligt, användarvänligt, säkert och skalbart. Tjänsten är inte bara lättillgänglig utan även användarvänlig. Oavsett om du använder surfplatta, mobil eller webbläsare har du tillgång till all företagsdata. Låt medarbetarna jobba när som helst, var som helst!

Citat

“Det här är Microsofts ”nya” fjärrskrivbord – en modern tjänst som samlar kraften av Microsoft 365 och Windows 10 allt-i-ett i molnet. Vi levererar tjänsten till företag med serverbaserade applikationer som söker efter ett bättre alternativ till ett traditionellt fjärrskrivbord. Vi vågar lova bättre ”flow” och mindre avbrott i er digitala vardag. ”

- Martin. VD
martin norstrom 1

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.