Modernt, enkelt och användarvänligt.

Med hjälp av modern mötesteknik erbjuder vi våra kunder ett enkelt sätt att kommunicera innan- och utanför organisationen. Med ett enkelt knapptryck är ni igång! Tack vare Microsofts kraftfulla plattform TEAMS kan du och dina kollegor effektivt kommunicera oavsett var ni befinner er.

Moderna mötesrum

Paket Basic

1 digitalt kontor med
1 mötesrum

I detta Paket får ni tillgång till ett komplett mötesrum som tjänst – med fokus på modern teknik och användarvänlighet. Bjud in dina kollegor, kunder eller samarbetspartners till en samarbetsyta där ni enkelt delar dokument, filer och mycket mer.
fr. 1095 kr/mån

Priserna är beräknade per mötesrum

Populärast

Paket Business

2 digitala kontor med
5-10 mötesrum

Vi skräddarsyr tjänsten och sätter upp det antal mötesrum som ni behöver. Med enkla och pålitliga lösningar för den moderna arbetsplatsen får ni direkt tillgång till era mötesrum och resurser. Spontanboka ett mötesrum snabbt och enkelt med hjälp av ”Meetio”.
fr. 1 550 kr/mån

Priserna är beräknade per mötesrum

Paket Enterprise

3-20 digitala kontor
11-50 mötesrum

Ni är vana att hålla digitala möten och använder ofta ert digitala mötesverktyg. Vi börjar därför med att analysera hur ert bokningsbeteende och era mötesrum faktiskt används. All hårdvara levereras och paketeras som en nyckelfärdig tjänst. Enkelt!
fr. 1 995 kr/mån

Priserna är beräknade per mötesrum

Vill du veta mer om våra tjänster?

Ca 85% av våra kunder nyttjar idag fler än bara en tjänst från oss. Klicka nedan för att läsa mer om vårt tjänsteutbud och hur vi kan hjälpa just din organisation vidare i er digitala utveckling.

Jag vill veta mer!

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ser vi till att rätt person från oss hör av sig inom 24 timmar. Ser fram emot en fortsatt dialog!

Mvh Teamet på Norteam