Norteam får ökad kundnöjdhet i IT-supporten

oktober 24, 2022

I och med Norteams snabba tillväxt har IT-supporten dubblerats på kort tid. 2022 har hittills varit ett rekordår för supporten som uppnått 100% kundnöjdhet under flertalet månader. Någon som är extra nöjd över ökningen är vår Team Lead & Senior Tech Advisor, Viktor! Vi ställde honom 3 snabba frågor om supporten.

 

Berätta vad som gör en IT-support bra.

Det allra viktigaste är att ha en riktigt kunnig och service minded personal. Det skapar man via en proffsig laganda där alla hjälper alla! Externt är det viktigt att man svarar och återkopplar snabbt till kunderna och att försöka överträffa deras förväntningar.  

 

Hur skapar man ett support-team som får 100% kundnöjdhet?

Vi har lyckats anställa och bli ett team med bred kompetens och expertis där alla har ett gemensamt driv att lösa problem. Hela teamet sitter vid samma avdelning på kontoret för att vi enkelt ska kunna hjälpa varandra när nya ärenden dyker upp. Sen ser vi alltid till att ha kul medan vi jobbar! Vi hittar ofta på aktiviteter tillsammans, både som team och med övriga kollegor. Vi brukar också ha interna tävlingar som brukar peppa teamet lite extra. Dessutom har Norteam gjort det möjligt för våra anställda att växa inom teamet i nya roller som jag också tror bidrar till en mer välmående personal.

 

Varför ska man outsourca sin IT-support?

Vi har märkt att många av våra kunder (som nyligen outsourcat sin IT) är tacksamma att få hjälp snabbt och effektivt. Vid en intern IT-avdelning har man oftast inte lika många i support-teamet och därför är de inte lika tillgängliga. Genom att outsourca får man dessutom ett helt företags expertis och kompetens där alla gör sitt yttersta för att göra kunderna nöjda. Sist, men kanske allra viktigast, är att kunderna ska kunna fokusera 100% på deras verksamhet och låta oss lösa alla IT-problem.

 

Vi är ständigt på jakt efter nya kollegor! Är du sugen på att ta nästa steg och att vara med på vår tillväxtresa? Se våra lediga tjänster här eller en spontanansökan till oss på karriar@norteam.se

Hälsningar, Teamet på Norteam