IF Brommapojkarna väljer Norteam som officiell partner

september 29, 2021

Två person på en fotbollsplan

Stina Jansson (Marknadschef BP) och Martin Norström (vd Norteam)

Från och med 1 januari 2022 tillträder Norteam AB som IF Brommapojkarnas officiella partner.

– Vi är otroligt glada över att ingå ännu ett sponsorskap inom ungdomsidrotten. Vi är övertygade om att fysisk aktivitet och rörelse har en viktig och bidragande faktor till god hälsa som dessutom bygger gemenskap bland unga. Vi ser fram emot att erbjuda föreningen modern teknik som möjliggör till fortsatt expansion, säger Martin Norström, vd på Norteam.  

IF Brommapojkarna
BP grundades år 1942 av ett gäng kvarterspojkar i Bromma. Därifrån har BP växt till Sveriges största fotbollsförening med runt 4 000 aktiva spelare från knatteskola till elitfotboll. BP erbjuder alla möjligheten att spela fotboll och vi är stolta över att kunna fostra landslagsspelare samtidigt som vi har klasslag över hela Västerort. Dessutom tar föreningen stort ansvar i samhället och bidrar till ett mer jämställt klimat där klubben är ledande inom idrottssverige. Lär mer om Brommapojkarna här 

– Att få in Norteam som en ny officiell partner är väldigt kul, tillsammans vill de ta nästa steg för att utveckla en bättre miljö och förutsättningar för våra barn och ungdomar. Vi ser fram emot tre bra år tillsammans, säger Stina Jansson, Marknadschef BP.

Avtalet löper på under tre år. I början på 2022 kommer Norteams logotyp ta plats på samtliga BP-spelares shorts. 

 

För mer information kontakta:
Jessica Norén, jessica.noren@norteam.se 

Hälsningar, Teamet på Norteam