Contact Center –
ett mobilabonnemang,
en enkel växel eller
en värsting-lösning?

Vi erbjuder våra kunder en operatörsoberoende molnbaserad plattform med möjlighet att integrera till Microsoft TEAMS, CRM, ERP och andra system. Vi erbjuder enkla prismodeller med paketerade tjänster för både mobilabonnemang och växelanknytningar.

Telefoni_Norteam

Paket Basic

5-10 anställda

En komplett telefonilösning för det mindre företaget. Paketet innehåller ett abonnemang med växeltjänst inkluderad. Via webbportalen kan du enkelt justera er surfmängd eller administrera din växelanknytning.
fr. 229 kr/mån

Priserna är beräknade per användare

Populärast

Paket Business

11-50 anställda

Med denna tjänst kan du enkelt addera tjänsten telefoni till din ”digitala arbetsplats”. En helt molnbaserad växeltjänst som är integrerad i Microsoft Teams. Spara tid genom färre samarbetsytor och en faktura. Till fast pris.
fr. 399 kr/mån

Priserna är beräknade per användare

Paket Enterprise

51-500 anställda

Ni får tillgång till ett komplett callcenter direkt integrerat i operatörens mobila nät. Tjänsten är helt molnbaserad och ni har en dedikerad teknisk kontakt som tillsammans med er kontaktperson hos oss och vår interna support säkerställer funktion och leverans!
fr. 595 kr/mån

Priserna är beräknade per användare

Vill du veta mer om våra tjänster?

Ca 85% av våra kunder nyttjar idag fler än bara en tjänst från oss. Klicka nedan för att läsa mer om vårt tjänsteutbud och hur vi kan hjälpa just din organisation vidare i er digitala utveckling.

Jag vill veta mer!

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ser vi till att rätt person från oss hör av sig inom 24 timmar. Ser fram emot en fortsatt dialog!

Mvh Teamet på Norteam