Vi välkomnar 4 nya kollegor till oss!

mars 11, 2022

Norteam växer så det knakar och vi är glada att få välkomna de här 4 stjärnorna till vårt team.

 

Max kommer ni som är våra kunder se mycket av! Han kliver in i rollen som On-site tekniker. Tidigare har han arbetat som First linesupport i två år men vill nu arbeta närmare kunderna. Efter några veckor på Norteam säger han att det är kul med den personlig kontakten till våra kunder och att arbeta i en roll där ingen annan dag är den andra lik. På fritiden umgås han gärna med sina 2 katter och lär sig tagalog, filippinska, genom sin flickvän.  

 

Markus har en hög servicekänsla och kommer utveckla vårt ordersystem som Service Order Manager. På fritiden gillar han att träna och spela datorspel. Dessutom pratar han koreanska och har en kandidatexamen i internationella relationer.

 

Klara kliver in i rollen som Processkoordinator, vilket vi är i stort behov av nu när vi växer så det knakar. Tidigare arbetade Klara med kvalitets- och lokalfrågor i vården och även som enhetschef. Efter några års erfarenhet av IT och driftsättningsfrågor ser hon fram emot att kliva in i IT-branschen på heltid. På fritiden är det familjen, träning och vännerna som är högsta prioritet.  

 

Mikael har arbetat med IT i 7 år och har ett stort intresse för IT både på fritiden och under arbetstid. Hos oss på Norteam kommer han arbeta som Application Support och hjälpa våra kunder när det kommer till Business Central och Navision. ”- Jag ser fram emot att få utöka min kompetens inom IT och att grotta ner mig i nya programvaror. Samt att få arbeta med kunniga kollegor!”, säger Mikael.

 

Vi hälsar Max, Markus, Klara och Mikael varmt välkomna!

Hälsningar, Teamet på Norteam