Vi välkomnar 4 nya kollegor!

september 8, 2021

Vi fortsätter att expandera! Därför är vi otroligt glada över att presentera våra nya medarbetare Jessica, David, Louise och Kevin.

4 bilder på personer

Jessica Norén kommer senast från Stockholmsmässan och kommer att arbeta som Marknadskoordinator. Med över 6 års erfarenhet inom kommunikation och en examen från Uppsala universitet ser vi fram emot att ha henne ombord på vår tillväxtresa.

David Guevara Escobar har studerat i London och är nyligen hemflyttad från Belgien efter 6 år. På Norteam kommer han att arbeta som 2nd Line Support och Projektkoordinator. Utöver studier och 6 års arbetserfarenhet inom IT-sektorn talar han även 5 språk. Våga testa hans språkkunskaper nästa gång du besöker oss!

Louise Ronström kommer senast från Office Management och stärker upp vårt team som Projektledare. Med 4 års erfarenhet som Projektledare och med ett pris som Best in Service i bagaget ser vi fram emot att utveckla vår leveransavdelning tillsammans med Louise.

Kevin Jonsson stärker upp vår 1st line support med erfarenhet från Axfood, Apoteket AB och Visma. Kevin tycker om att vara behjälplig och ser fram emot att ha nära kontakt med våra kunder. Utöver det har han som mål att bänka 150 kg i Norteams gym inom snar framtid. Följ resan på vårt Instagram-konto, @norteam.

Hälsningar, Teamet på Norteam