Norteam

IT ochMolntjänsterfrånMicrosoft

Ditt go-to företag för digital transformation, skapad unikt för dig

Med vår expertis inom Microsofts produktportfölj, kompetenta medarbetare och IT-support med 98 % kundnöjdhet, skapar vi skräddarsydda IT-lösningar som löser dina omedelbara utmaningar och förbereder dig för framtiden.

Några av våra utmärkelser

Norteam-mastargasell-2024
di-gasell-2023
di-gasell-2022
di-gasell-2021
microsoft-partner
AAA
UC
Norteam-mastargasell-2024
di-gasell-2023
di-gasell-2022
di-gasell-2021
microsoft-partner
AAA
UC

Våra tjänster

Infrastruktur& Moln

Vi hjälper er att utveckla en anpassningsbar, skalbar och säker IT-miljö i molnet som underlättar effektivt samarbete, oavsett om ni arbetar på distans eller i kontorsmiljö.

infrastruktur-moln

Affärssystem

Utveckla din verksamhet, arbeta smartare tillsammans och få värdefulla insikter som hjälper er ta bättre beslut via molnbaserade applikationer.

affarsutveckling

NorteamCloudPortal

Hantera och automatisera hela företagets IT - i ett enda system! Administrera hårdvara, licenser, on- och offboarding samt få full översiktskontroll på dina IT-kostnader.

Norteam CloudPortal

IT-Säkerhet

Vi ser över IT-säkerheten i ditt företag via kontinuerlig övervakning och utvärderar er Security Awareness för att snabbt kunna åtgärda eventuella brister.

IT-Säkerhet

IT-Support

Enkel och effektiv hantering av all IT-support, oavsett om ni behöver snabb och lättillgänglig support för era medarbetare, teknisk rådgivning eller IT-chef via outsourcing.

Security

Kommunikation

Optimera er företagskommunikation med digitala mötesrum som stödjer hybridarbete och är fullt utrustade för Teams Rooms Pro. Samla och hantera telefoni, chatt, mail, sms och sociala medier i en enda plattform med Pingaway.

Kommunikation

Referenser

Våra kunder berättar mer om våra lösningar

Varför Norteam?

En hållbar IT-miljö

Vi strävar efter att vara en positiv drivkraft för utvecklingen av IT-miljön på arbetsplatser och engagerar oss aktivt i miljöarbete genom samarbete med kunder, leverantörer, medarbetare och andra intressenter. 

Vi är en certifierad

Vi är en certifierad Microsoft Partner. Genom att anta Microsoft Partner Pledge, förbinder vi oss till att bidra till positiv utveckling genom att leverera innovativ molnbaserad IT som skapar hållbar tillväxt hos våra kunder.

Senaste
nytt

Är du intresserad av att jobba med oss?

Gå med i vårt team!

Join our team!

Interestedof our services?

Get in touch with us today!

We will contact you as soon as we can, always within 24 hours.