Norteam - specialister på Microsoft-lösningar

Vi sätter ribban högt. 2022 ska Norteam bli bästa leverantör av molnbaserade tjänster i Stockholmsområdet. Idag har vi 98,1% i kundnöjdhet och det beror på att våra fantastiska medarbetare verkligen tar hand om våra uppdragsgivare. Det beror också på att vi tänker lite annorlunda.

0 M SEK
Omsättning
0 +
Kunder
0
Anställda

Vår utveckling

2021

Norteam blir utnämnda till ett Gasellföretag av Dagens industri och blir nominerade till Årets SaaS-företag av Breakit. Vi vinner ett flertal stora upphandlingar och utökar vår kundbas i Europa och Nordamerika. Vår tjänsteportfölj utökas med iManage och vi ingår sponsorskap med IF Brommapojkarna. 

2020

Norteams tredje helårsbokslut – Norteam blir certificerad Dynamics 365 ÅF och fördjupar sitt samarbete ytterligare med Microsoft. Flertalet större företag väljer Norteam som ny IT-leverantör. Lokalerna utökas med ytterligare 200 kvm, bland annat med ett eget gym. Trots Covid-19 blir 2020 ytterligare ett rekordår och omsättningen ökar med 49% från föregående år.

2019

Norteams andra helårsbokslut – Försäljningen ligger i fokus och flera nyckelkunder väljer Norteam som leverantör. Flera nyckelpersoner rekryteras och Microsoft-nischen bidrar till fortsatt tillväxt. Norteams ägare nomineras av Ernst & Young till årets entreprenör. 2019 blir ytterligare ett rekordår med en omsättningsökning på 52%.

2018

Norteams första ”riktiga” helårsbokslut – Försäljningen går enligt plan och Norteam flyttar till nya lokaler på 500 kvm i Bromma. Bolaget avvecklar sin satsning på AWS och Google Cloud och ingår i ett mer omfattande partnerskap tillsammans med Microsoft. År 2018 blir ett rekordår med en omsättningsökning på 113%.

2017

År 2017 bestämmer sig Göran och Martin för att göra en nysatsning med bolaget och nya namnet blir Norteam AB. De inriktar sig på molnbaserad infrastruktur för små och medelstora företag. Första kunden signeras i maj 2017 och de överträffar fastslagen årsbudget på 12.6 M SEK med 1 M SEK

1989

Året är 1989 – Norteam Försäljning & Konsultation AB grundas av Göran Norström och sonen Martin föds. Det svenska bolaget Ericsson blir kund och kontinuerlig beställare under hela 90-talet av bolaget konsulttjänster.

Vår Verksamhet

Norteam är idag ett utav Stockholms snabbast växande IT-tjänstebolag. Vi levererar molnbaserad IT, moderna mötesrum och telefoni som tjänst. Som kund hos oss får man ett dedikerat team av teknisk kontakt, säljare och support som säkerställer kvalité och närvaro. Vårt specialistområde är ”Microsoft Cloud” vilket bland annat inkluderar molntjänsterna Microsoft Azure, Microsoft 365 och Dynamics 365

Vi sitter i moderna kontorslokaler i ”Instrumentfabriken” i Bromma. Då hälsa, motion och fysisk aktivitet är i fokus valde vi år 2021 att investera i ett eget gym för samtlig personal. Vi ”lever som vi lär” och erbjuder därför gärna våra kunder att besöka oss för demo av våra tjänster eller för en tur i vår rutschkana!

Nomineringar

Nomineringar Norteam 2023 Hemsida

Stolt sponsor till

Stolt föreningsvän