Norteam

IT-support & helpdesk

it-support för företag

Vi erbjuder IT-support för företag som skräddarsys till din verksamhets behov för att säkerställa smidig och effektiv drift av din verksamhet. Vår IT-Support har fått 98% i kundnöjdhet, har en hög lösningsgrad på supportärenden och snabba svarstider. Eftersom företag växer och anpassas, erbjuder vi flexibla supportpaketeringar för att möta unika behov och förändringar i verksamheten. Våra supporttjänster täcker allt från grundläggande teknisk support som hjälper dina medarbetare att övervinna dagliga tekniska hinder, till avancerad specialisering och rådgivning inom nyckelområden som cybersäkerhet, molntjänster och dataanalys.

Varför välja IT-support

Effektiv och smidig drift

Vi har flexibla öppettider för att tillgodse en optimal drift av din verksamhets behov. Bland annat erbjuder vi utökade supporttider på kvällar och helger vid behov, vilket minimerar driftstopp och maximerar produktiviteten.

IT-support

Skräddarsydd support för din verksamhet

98%

Kundnöjdhet

Helpdesk

Ett helpdesk för IT-support är en ovärderlig tillgång för ditt företag oavsett om en enskild medarbetare kämpar med att ansluta till sitt hemmanätverk eller ett stort företag som behöver säkerställa att deras IT-infrastruktur fungerar felfritt. På så sätt minskar du behovet av en stor intern IT-avdelning och förebygger risken för kostsamma IT-relaterade problem samt driftstopp. Vi kan också erbjuda flexibla öppettider i supporten som kan anpassas beroende på företagets behov.

IT-Chef som tjänst

Genom att anlita en IT-chef som tjänst får din verksamhet tillgång till expertkompetens och strategiskt IT-ledarskap som är skräddarsydd för att stödja dina affärsmål och säkerställer att IT-investeringar är i linje med företagets övergripande vision och tillväxtplaner. Att anställa en IT-chef på heltid är ett stort ekonomiskt åtagande. Genom att välja en IT-chef som tjänst får du tillgång till toppkompetens och du kan allokera resurser mer effektivt samt fokusera på kärnverksamheten.

Teknisk konsult

Teknisk rådgivning kan behövas vid uppskalning, teknikuppdateringar, effektiviseringsbehov, riskhantering eller för att stärka affärsstrategier. En teknisk konsult kan hjälpa till vid införande av nya tekniska lösningar eller förbättra befintliga system och effektivisera dina processer, från programvaruutveckling till implementering av komplexa IT-infrastrukturer.

Intresseradav våra tjänster?

Hör av dig till oss idag!

Vi kontaktar dig så fort vi kan och alltid inom 24 timmar.

FAQ

Vanliga frågor om IT-support

Norteams IT-support har fått 98% i kundnöjdhet tack vare vår personliga service, skräddarsydda supportpaket och fokus på att förstå unika företagsbehov.

Norteam erbjuder kostnadseffektiva IT-supportlösningar. Kontakta oss för en skräddarsydd offert baserad på ditt företags specifika krav och budget.

Norteams pålitliga IT-support via Helpdesk finns tillgänglig över hela landet. Vårt nätverk av experter garanterar snabb och effektiv service var du än befinner dig. Vi erbjuder även fysisk IT-support och teknisk rådgivning i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala men kan även erbjuda fysisk IT-support i hela landet. Kontakta oss för mer information.

Våra månadsabonnemang på Norteam inkluderar proaktiv övervakning, regelbundet underhåll, personlig support för medarbetare, snabba svarstider och full tillgång till vår helpdesk – allt för att hålla ditt företags IT i toppskick. Vi kan även erbjuda IT-chef som tjänst samt teknisk rådgivning. Har ni behov av flexibla öppettider för support? Kontakta oss för att få en offert.

Med Norteam får du tillgång till de senaste säkerhetslösningarna och expertråd för att stärka ditt företags IT-säkerhet, minimera risker och skydda känslig information.

Absolut, Norteams IT-support tillhandahåller snabb och effektiv felsökning och problemlösning på distans, vilket minimerar driftstörningar och ökar produktiviteten. Genom fjärrstyrning kan vi enkelt hjälpa dig direkt i din dator och på så vis guida er till en lösning eller själva gå in i IT-miljön och åtgärda problemet.

Ja, Norteam specialiserar sig på att erbjuda anpassad IT-support som är skräddarsydd för att möta de unika utmaningar och krav som finns inom olika branscher.

Vi hjälper självklart till om något akut sker utanför våra öppettider. Kontakta din kontaktperson på Norteam omgående så hjälper vi till så snart vi kan!

Vi svarar oftast inom 1,5 minuter via telefon och 2 timmar via mail. För snabbast hjälp rekommenderar vi att du ringer oss på 08-128 776 90.