Norteam

Norteam Cloudportal & IT-system

Med Norteam CloudPortal kan du nu hantera och automatisera hela företagets IT - i ett enda system!  Här kan du enkelt beställa och hantera all hårdvara, mjukvara och licenser men också sköta on- och off-boarding av anställda samt få koll på dina IT-kostnader. Allt sker i realtid, helt automatiserat utan bakomliggande beställningsformulär med manuell handpåläggning.

Hela företagets IT - i en portal

Hantera hela företagets IT

Beställ och hantera enheter, användare och licenser. Skräddarsy behörighetsnivåer, centralstyr uppdateringar och få full kontroll på dina IT-kostnader.

HeltautomatiseradeProcesserochRealtidsdata

Automatiserad onboarding

Beställ datorer och tillbehör, automatisera skapandet av mailadresser och ange vilken information och vilka funktioner nyanställda ska se.

Smidig Offboarding När Det Behövs

Skräddarsydd för ditt unika varumärke

CloudPortal anpassas för ditt varumärke och behov, så att ni får er egen design samt integration av verksamhetsunika system.

Spara tid, pengar och minska företagets miljöavtryck

Automatiseringen bidrar till minimerade manuella processer, kostnadsbesparingar på hårdvara, färre fraktflöden och cirkulär återanvändning av hårdvara och licenser.

Varför välja Norteam CloudPortal

Framtidens portal för ditt företags IT-hantering

Device Management

Håll dig uppdaterad med detaljerad information om ägare, status och operativsystem för varje enhet.

Applikationshantering

Implementera och uppdatera applikationer för hela organisationen med några få klick.

CRM-Integration

Förbättra kundrelationer och försäljningsprocesser genom integrerad CRM-hantering.

Anpassade Dashboards

Se dashboards för fakturering, kundrelationer, användarprofiler och mycket mer. Följ upp och få total översikt kring dina IT-kostnader.

Automatiserade Inköp

I portalen finns direktkoppling med återförsäljare och distributörer för att automatisera inköpsprocessen av IT-utrustning.

Kunskapsdelning

Utveckla en kunskapsbank fylld med företagspolicies, guider och FAQ.

our-vision-quote

Norteam CloudPortal omdefinierar IT-administrationen för företag genom att erbjuda en sömlös, automatiserad lösning som sparar tid, minskar kostnader och bidrar till en hållbar verksamhet.

Martin NorströmCEO Norteam

Intresseradav våra tjänster?

Hör av dig till oss idag!

Vi kontaktar dig så fort vi kan och alltid inom 24 timmar.

FAQ

Vanliga frågor om Norteam CloudPortal

För att optimera HR-administrationen kan du använda CloudPortal som hanterar allt från beställning av hårdvara och enheter, mjukvara och licenser. Dessutom hjälper beställningsportalen dig att autogenerera mailadresser, ange behörighetsnivåer för information och åtkomst till filer. Du kan även lägga till kommentarer, som att t.ex. profilkläder ska beställas till den nyanställdes startdatum. Ytterligare fördelar är att du får översikt av dina anställda, och kan enkelt centralstyra uppdateringar och avaktivera behörigheter samt enheter vid avslutad anställning.

En automatiserad onboarding-process förenklar introduktionen för nya anställda, säkerställer konsekvent informationsöverföring och minskar den administrativa bördan vilket leder till en mer positiv första upplevelse för medarbetaren.

Effektiv offboarding kan uppnås genom funktioner för att hantera åtkomsträttigheter, säker dataöverföring, och återtagande av företagstillhörigheter. Dessutom kan hårdvara och licenser enkelt återanvändas efter avaktivering till nästa nyanställd. På så sätt slipper du oroa dig för onödiga kostnader och nyttjar livslängden på hårdvara och andra enheter optimalt, vilket också gör att du gör en god miljömässig handling, och främjar cirkulär återanvändning.

Kostnaden varierar beroende på antal användare, licenser och funktionsomfång och betalningen sker genom en månatlig prenumerationsavgift. Kontakta Norteam för att få ett prisförslag.

CloudPortal förenklar inköpsprocessen genom att centralisera beställningar och även koppla hårdvara, licenser och behörighetsnivåer till den unika användaren. Du kan även centralstyra uppdateringar för operativsystem och applikationer för hela företaget.

Ja, Norteam CloudPortal kan skräddarsys för ditt företags unika varumärke och behov. Det innebär att du dessutom kan integrera ert nuvarande HR-system, CRM-system, Power BI och andra system som ni använder i er verksamhet. På så sätt kan ni få en tydlig överblick och samla kostnader och data på ett ställe.

För att säkerställa datasäkerhet bör man använda en plattform som erbjuder starka säkerhetsprotokoll, inklusive kryptering, åtkomstkontroll och övervakning av användaraktiviteter, samt säker dataöverföring vid on- och offboarding. Det finns fullt stöd för detta i CloudPortal.

Ja, CloudPortal inkluderar licensförvaltning och tillåter företag att inte bara hantera hårdvaruinköp men också övervaka och hantera mjukvarulicenser. Här kan du t.ex både hantera Microsoft-licenser och Adobe-licenser.

;