Norteam

Karriär

Karriär hero

Vi är övertygade om att medarbetare som trivs leder till goda resultat. Därför fokuserar vi på våra medarbetares utveckling, siktar högt, arbetar mot tydliga mål och ser till att ha kul tillsammans!

Vårt team

Teamet är kärnan

Vår organisation består av drygt fyrtio medarbetare. Våra team består av IT- support, leverans och teknisk rådgivning samt stödjande funktioner inom ekonomi, HR och marknad.

Vi lägger stor vikt vid att skapa arbetsmiljöer där våra medarbetare trivs och har möjlighet att utvecklas.

"Vår framgång inom IT-branschen är direkt kopplad till våra medarbetares trivsel och engagemang. Vi skapar arbetsmiljöer där jobb inom IT inte bara handlar om teknisk pofessionell kompetens, utan även om personlig utveckling. Vi strävar efter att främja en kultur där vi både arbetar, tävlar och har kul! Därför investerar vi kontinuerligt i vår personal och säkerställer att varje individs bidrag till företagets framgång speglas i deras utveckling och belöningar”.

Martin Norström, CEO Norteam

Detta erbjuder vi

Välkommen till vårt kontor i Instrumentfabriken!

Vi sitter i stora lokaler på 1000 kvm i Norra Ulvsunda, ett stenkast från Bromma flygplats. Vi har satsat på att skapa en arbetsplats som både är inspirerande och harmonisk. Därför har vi en kombination mellan öppna kontorslandskap som uppmuntrar samarbete till lugna rum för privata samtal och kreativa utrymmen för brainstorming. Vi gillar att ha kul och vi tror att nöje främjar kreativitet och innovation. På kontoret finns det möjligheter att göra en mängd aktiviteter som att åka rutschkana ned från vårt stora mötesrum eller underhålla sig med tv-spel, shuffleboard och musikinstrument i vårt spelrum. Dessutom finns ett rikligt utbud av snacks och drycker för att hålla energinivån hög.

services-offer-sv
Gemenskap

Vi tycker om att umgås tillsammans och gör det ofta via afterworks, middagar, vår årliga Norteam-gala m.m. Vi gillar också att tävla i bl.a. Go-cart, padel, musik-quiz och via vårt egna E-sportslag!

Friskvård

Tillgång till fullutrustat gym, kiropraktor & individuell träning med PT

Resor

Gemensam utlandsresa kombinerat med konferens en gång per år

Trygghet

Via bl.a. tjänstepension och föräldrapennings-tillägg.

Förmåner

Genom sjukförsäkring, bonus - och optionsprogram för anställda.

Bilder från verkligheten

Några höjdpunkter som vi minns

Hör mer från teamet

Bästa med ditt jobb?

Norteam_christoffer_claar

98% kundnöjdhet är ett kvitto på hur det är att jobba på Norteam. En härlig arbetsplats där det ständigt händer saker, där man dessutom får arbeta med kompetenta kollegor som hela tiden vill utvecklas för att vi som bolag skall sitta i förarsätet i en ständigt utvecklande bransch.

Christoffer Claar

Sales Executive

viktorcedlind

Det bästa med mitt jobb är att jag får skapa tekniska lösningar som globalt förbättrar människors liv och affärsverksamheter. Rollen erbjuder teamwork, ständigt lärande och en känsla av syfte genom att vara i teknikens framkant, vilket ger stor personlig tillfredsställelse.

Viktor Cedlind

Cloud Engineer

Employee

Det roligaste med mitt jobb är definitivt alla härliga människor jag har runtom mig, både kunder, leverantörer och mina kollegor. Älskar även branschen vi arbetar i som ständigt utvecklas och tvingar en att konstant blicka framåt.

Louise Ronström

IT Project Manager

Employee

Det bästa med mitt jobb är den nära dialogen som vi har mellan de olika avdelningarna. Vi arbetar tätt ihop för att uppnå bästa möjliga resultat för våra kunder. Ett stort plus är också att gymma ihop med kollegorna på lunchen i Norteams eget gym!

Patrik Nybohm

IT Operations Manager

Employee

Det bästa med att jobba på Norteam är arbetsmiljön och kommunikationen med kollegorna. Man känner sig som en del av en stor familj.

David Escobar

IT Engineer

Skicka en spontanansökan!

Följ oss på

Linkedin

follow-us-icon
;