Norteam

Tjänster

tjänster-hero

Vi är din B2B IT partner som hjälper dig att skapa effektivitet i din organisation via IT-tjänster som sträcker sig från strategisk rådgivning till implementation. Oavsett om du behöver infrastruktur, plattform eller programvara, erbjuder vi flexibla molnlösningar som skyddar din organisation mot cyberhot, och säkerställer en tillförlitlig IT-miljö genom heltäckande drifttjänster och support.

Våra tjänster

Infrastruktur& Moln

Vi hjälper er att utveckla en anpassningsbar, skalbar och säker IT-miljö i molnet som underlättar effektivt samarbete, oavsett om ni arbetar på distans eller i kontorsmiljö.

infrastruktur-moln

Affärssystem

Utveckla din verksamhet, arbeta smartare tillsammans och få värdefulla insikter som hjälper er ta bättre beslut via molnbaserade applikationer.

affarsutveckling

NorteamCloudPortal

Hantera och automatisera hela företagets IT - i ett enda system! Administrera hårdvara, licenser, on- och offboarding samt få full översiktskontroll på dina IT-kostnader.

Norteam CloudPortal

IT-Säkerhet

Vi ser över IT-säkerheten i ditt företag via kontinuerlig övervakning och utvärderar er Security Awareness för att snabbt kunna åtgärda eventuella brister.

IT-Säkerhet

IT-Support

Enkel och effektiv hantering av all IT-support, oavsett om ni behöver snabb och lättillgänglig support för era medarbetare, teknisk rådgivning eller IT-chef via outsourcing.

Security

Kommunikation

Optimera er företagskommunikation med digitala mötesrum som stödjer hybridarbete och är fullt utrustade för Teams Rooms Pro. Samla och hantera telefoni, chatt, mail, sms och sociala medier i en enda plattform med Pingaway.

Kommunikation

Varför Norteam?

Intresseradav våra tjänster?

Hör av dig till oss idag!

Vi kontaktar dig så fort vi kan och alltid inom 24 timmar.

;