Norteam

Om oss

om-oss

Vi är din go-to B2B IT-företag i Sverige. Vår verksamhet bygger på ett engagemang att utveckla våra kunders konkurrenskraft. Med hjälp av kompetenta medarbetare har vi etablerat oss som en av Stockholms snabbast växande aktörer inom IT-sektorn. Vår specialisering ligger inom Microsofts molntjänster där vi skräddarsyr lösningar för våra kunders unika behov.

Några av våra utmärkelser

Norteam-mastargasell-2024
Gasell 2023
Gasell 2022
Gasell 2021
Microsoft Partner
AAA certifiering
Norteam-mastargasell-2024
Gasell 2023
Gasell 2022
Gasell 2021
Microsoft Partner
AAA certifiering
our-vision-quote

Vår vision

Vår verksamhet präglas av fyra grundläggande värderingar Ansvar, Kunskap, Engagemang och Hållbarhet.

Värderingar

Kärnvärden som styr vår utveckling och kultur

98%

Kundnöjdhet IT-support
Innovation

Ansvar

Vi tror på att bygga hållbara affärsrelationer genom ärlighet, omtanke och att stå för de åtaganden vi tar oss an. Ansvarskänslan är ryggraden i alla våra samarbeten.

Säkerhet

Kunskap

Vi stävar efter att ge våra medarbetare rätt förutsättningar för att kunna leverera effektfulla lösningar. Därför prioriterar vi att utvecklas genom att hålla fokus på kunskapsutveckling, hög kundnöjdhet, teknisk innovation och framstående resultat.

Kreativitet

Engagemang

Vår verksamhet genomsyras av vår vilja att hjälpa våra kunder att stärka deras konkurrenskraft på marknaden. Genom att erbjuda effektiva IT-lösningar strävar vi efter att vara en partner som inte bara levererar tjänster utan även bidrar till våra kunders övergripande framgång och tillväxt.

Hållbarhet

Hållbarhet

Vi är måna om att bidra till en positiv och hållbar utveckling både inom IT-branschen och vår egen organisation. Därför arbetar vi för att leverera energisnål teknik, cirkulär återanvändning, hållbar programvara och smart IT-användning. Vi har också ett tydligt fokus på välmående medarbetare, hållbara arbetsmiljöer och sund kultur.

Våra samarbets-partners

Våra samarbetspartners

Microsoft
Microsoft

Vår partner Microsoft hjälper oss att ligga i framkant av den teknologiska utvecklingen, erbjuda säkra och hållbara molnbaserade lösningar.

Läs mer om Microsoft
Netdocuments
Netdocuments

NetDocuments är världens bäst betrodda molnplattformen för dokumenthantering och ökad produktivitet för yrkesutövare inom juridik.

Läs mer om Netdocuments
Frontdesk
Frontdesk

Frontdesk är en kommunikationsleverantör som erbjuder tjänster inom telefoni, växel, chatt för hemsida, voicebot och integration med ledande crm - allt i en plattform!

Läs mer om Frontdesk

Vår historia

Genom ett tydligt fokus på molnbaserad IT, lojala medarbetare och ett starkt driv har Norteam utvecklats till att bli ett av Sveriges snabbast växande it-bolag.

Vår historia
Läs mer
Hållbarhet

Hållbar IT-miljö

Hållbar IT inkluderar både miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter. Teknikens utveckling och digitaliseringen gör att vi kan arbeta effektivare men också minska fraktflöden och återvinna och återanvända hårdvara.

Vi arbetar för att bidra till positiv utveckling av IT-miljön på arbetsplatser och därför driver vi aktivt miljöarbete i samverkan med kunder, leverantörer, anställda och andra intressenter.

Som Microsoft partner har vi även signerat Microsoft Partner Pledge för att bidra till arbetet mot en mer hållbar IT-miljö.

Är du intresserad av att jobba med oss?

Gå med i vårt team!

Norteam Karriär
;