Norteam

It-säkerhet & informationssäkerhet

Säkerhet

IT-säkerhet inte bara en teknisk fråga, utan en strategisk nödvändighet. Som företag står ni inför den utmanande uppgiften att skydda era organisationers digitala tillgångar samtidigt som ni främjar innovation och tillväxt. Det är också viktigt att förstå de olika aspekterna av IT-säkerhet och hur de samverkar för att skapa ett säkert och pålitligt system. Nedan utforskar vi fyra centrala områden som lägger en trygg grund för IT-säkerheten i er organisation: RiskAnalys, Molnbackup, Klient-skydd och Inloggningsskydd.

Varför välja IT-säkerhet

Skydda företagets tillgångar

Oväntade säkerhetsincidenter kan leda till kostsamma och allvarliga konsekvenser. Därför utvärderar vi proaktivt säkerheten i företaget för att förebygga detta samt identifierar vilka data som är mest kritiska för att implementera starkare skydd där det behövs mest. En detaljerad riskanalys förbereder också organisationen för effektiv hantering av säkerhetsincidenter, vilket i sin tur minskar driftsstopp och ekonomiska förluster.

Norteam Security Awareness

Intresseradav våra tjänster?

Hör av dig till oss idag!

Vi kontaktar dig så fort vi kan och alltid inom 24 timmar.

FAQs

Vanliga frågor om IT-säkerhet

Det bästa antivirusprogrammet för mindre företag erbjuder ett robust skydd, enkel administering och skalar väl med företagets tillväxt. Norteam använder Webroot rankas högt för sina omfattande skyddsfunktioner och användarvänliga gränssnitt. Kontakta oss för en gratis konsultation och hitta det bästa alternativet för ditt företag.

Kostnaden för en komplett IT-säkerhetslösning varierar beroende på företagets storlek och specifika behov. En grundläggande paketlösning kan starta från så lite som några tusen kronor, medan mer avancerade system med flera lager av skydd kan kosta mer. Kontakta Norteam för att få kostnadsförslag baserat på din specifika organisation.

Flera företag erbjuder professionella cybersäkerhetstjänster. Vi på Norteam specialiserar oss på att skydda företag mot cyberhot med våra anpassade säkerhetstjänster. Upptäck vårt utbud och se hur vi kan skydda din verksamhet.

Licenser för brandväggar kan köpas direkt via Norteam. Det är viktigt att välja en brandvägg som passar företagets storlek och säkerhetsbehov.

Den bästa VPN-tjänsten för företag bör erbjuda stark kryptering, hög hastighet och stabila anslutningar. Kontakta Norteam för att diskutera vilken lösning som passar er bäst.

För e-handelsplattformar rekommenderas lösningar som SSL-certifikat, PCI DSS-kompatibilitet och webbapplikationsbrandväggar (WAF).

Ja, Norteam erbjuder skräddarsydda cybersäkerhetspaket för start-ups, vilka inkluderar grundläggande skydd såsom antivirus, brandväggar och säkerhetskopieringstjänster ofta till förmånliga priser för nyetablerade företag.

På Norteam erbjuder vi automatiserad backup, säker dataförvaring och enkel återställning vid behov. Kontakta oss för att diskutera vilken lösning som bäst passar ditt företags behov.

Det finns en mängd IT-säkerhetsutbildningar tillgängliga för företag, allt från grundläggande medvetenhetsprogram till avancerade tekniker för IT-proffs. Vi erbjuder skräddarsydda utbildningspaket som passar ditt företags storlek och behov, bland annat via Norteam Security Awareness. Kontakta oss för mer information.