Norteam

Norteam ingår partnerskap med NetDocuments

informationssaekerhet-norteam-ingar-partnerskap-med-netdocuments

Norteam intensifierar sin satsning på informationssäkerhet och går med i NetDocuments partnerprogram för att kunna erbjuda en helhetsplattform för säker dokument- och e-posthantering för yrkesverksamma inom juridik, revision och finans.

Norteam intensifierar sin satsning på informationssäkerhet och går med i NetDocuments partnerprogram för att kunna erbjuda en helhetsplattform för säker dokument- och e-posthantering för yrkesverksamma inom juridik, revision och finans.

Norteam är en av de ledande IT-leverantörerna i Stockholm med expertis inom Microsofts molntjänster som erbjuder omfattande stöd för digital transformation, infrastruktur och IT-support för företag. Norteams primära syfte är att flytta över verksamheter till molnet, vilket öppnar upp för nya arbetssätt och möjligheten att arbeta platsoberoende vilket dessutom sparar företaget både tid och pengar.

Som nästa steg i produktutvecklingen har Norteam intensifierat sin satsning på informationssäkerhet. Genom anslutningen till NetDocuments partnerprogram kan Norteam erbjuda en helhetsplattform för dokument- och e-posthantering till yrkesverksamma inom juridik, revision och finans, med den högsta nivån av informationssäkerhet. Dessutom bidrar partnerskapet med ytterligare fördelar för Netdocuments kunder i Sverige, som nu kan få support i plattformen på svenska.

Netdocuments – #1 molnplattform för dokumenthantering och informationssäkerhet

www.netdocuments.com

NetDocuments är den mest pålitliga molnbaserade plattformen för dokumenthantering och produktivitet som effektiviserar arbetet för yrkesutövare som arbetar med känslig information. Med över 20 års erfarenhet av molnbaserad innovation och prisbelönta erfarenheter inom säkerhet och forskning, erbjuder NetDocuments en komplett plattform för organisering och hantering av dokument och e-post.

Vi är mycket entusiastiska över samarbetet med NetDocuments som ger oss möjligheten att leverera en banbrytande plattform till den juridiska marknaden. Vårt beslut att samarbeta med NetDocuments baserades på vår gemensamma passion för innovativ molnteknik och vårt åtagande att säkerställa att våra kunder uppnår operativ excellens. Kombinationen av vår expertis inom avancerad IT och NetDocuments molnplattform gör att vi kan erbjuda marknaden en omfattande, sömlös och effektiv upplevelse av e-post- och dokumenthantering. Partnerskapet hjälper våra kunder att arbeta mer effektivt och leverera överlägsen service till sina klienter.
Martin NorströmVD för Norteam

Nu kan jurister och advokater på den svenska marknaden dra nytta av Norteams dedikerade team av IT-experter tillsammans med NetDocuments plattform för att förbättra samarbetet kring dokument, automatisera manuella processer och maximera värdet av de tekniska investeringar.

Inkluderingen av Norteam i NetDocuments partnerprogram tillför enormt värde till deras kunder. Samarbetet är ett tydligt bevis på vårt åtagande att leverera innovativa lösningar som gör att yrkesverksamma inom juridik kan arbeta smartare och mer effektivt.
Reza Parsiavice VD för strategisk partnerhantering på NetDocuments, betonade betydelsen av partnerskapet

Är du intresserad av att höra mer om samarbetet och dess fördelar?

Webinar – Netdocuments erbjuder nu support på svenska tillsammans med Norteam!

Delta i vårt spännande webbinarium där vi kommer att introducera det nya samarbetet mellan Norteam och NetDocuments. Under detta webbinarium kommer vi att introducera Norteam och prata mer om partnerskapet och dess betydelse. Vi kommer även belysa de många fördelar som NetDocuments kunder kan förvänta sig av denna integration, bland annat ökad produktivitet och samarbete. En ytterligare fördel är även att Netdocuments kunder nu kommer kunna få teknisk support i plattformen, vilket har varit efterlängtat och underlättar användningen av plattformen.

För den som vill få mer konkret information om de praktiska fördelarna som partnerskapet kan bidra med, kommer vi dela med oss av exempel på hur våra kunder Cirio och Foyen har nyttjat samarbetet för att effektivisera dokumenthantering och uppnå ökad produktivitet.

Slutligen kommer vi att belysa de strategiska målen och långsiktiga fördelarna som man kommer kunna ta del av samt hur samarbetet syftar till att främja innovation och underlätta tillväxt för juristbranschen.

Missa inte chansen att lära dig mer om detta spännande samarbete mellan Norteam och NetDocuments. Registrera dig nedan för att säkra din plats!

Registrera dig till webbinariet på länken nedan:

Anmälan till webbinar Norteam x Netdocuments

Datum: 6:e Oktober 2023

Tid: 10.00

Läs mer om Norteam och våra tjänster:

Norteam.se

Hälsningar, Teamet på Norteam

Senaste
nytt