Norteam

Våra Samarbetspartners

Våra Samarbetspartners

Våra partnerskap är centrala delar i vår verksamhet som hjälper oss att kunna leverera omfattande och säkra IT-lösningar. Genom dessa relationer kan vi erbjuda breda helhetslösningar som täcker hela företagets IT-miljö, vilket är avgörande för våra kunders framgång. Via våra partners får vi också utökad förståelse för och kunskap om olika branscher och teknikområden. Därmed kan vi säkerställa effektiva anpassningar för just din verksamhets unika behov.

Microsoft-partner

Microsoft

Vårt partnerskap med Microsoft är grundstenen i vår verksamhet. Som Microsoft-partner får vi tillgång till både resurser, utbildningar och expertis som hjälper oss att ständigt förbättra och anpassa våra tjänster och produkter.

Genom Microsofts avancerade verktyg, plattformar och globala nätverk av innovatörer och experter får vi unika insikter som direkt överförs till våra kundrelationer samt gör att vi alltid kan erbjuda de senaste innovationerna inom molnteknik, cybersäkerhet och affärsapplikationer.

Läs mer
Netdocuments partner

Netdocuments

Vårt samarbete med Netdocuments innebär att vi kan erbjuda en molnbaserad plattform, specifikt designad för yrkesverksamma inom juridik, som hanterar miljarder dokument- och e-post för hundratusentals globala kunder.

Med över 21 års erfarenhet, garanterar Netdocuments en säker, skalbar och innovativ lösning för att möta verksamheternas unika behov. Förlita er på en snabb, effektiv och säkerhetsklassad molninfrastruktur med en lång historia av prestanda och pålitlighet.

Läs mer
Frontdesk

Frontdesk

Genom vårt samarbete med Frontdesk får ni tillgång till en heltäckande kommunikationsplattform som hanterar samtal, chatt, e-post, SMS och sociala medier - allt samlat i plattformen Pingaway!

Frontdesk är en experter på att leverera skräddarsydda kommunikationslösningar för hela organisationen som säkerställer att ni kan erbjuda en sömlös och effektiv kommunikationsupplevelse för både er personal och era kunder.

Läs mer

Intresseradav våra tjänster?

Hör av dig till oss idag!

Vi kontaktar dig så fort vi kan och alltid inom 24 timmar.