Norteam

Dokumenthanterings system

dokumenthanteringssystem

Med ett avancerat DMS kan du som arbetar med känslig information effektivt organisera, hantera och lagra dokument och e-post, samtidigt som du säkerställer datasäkerhet och efterlevnad.

Varför välja Netdocuments DMS

#1 DMS Molnplattform i världen

NetDocuments har ett bevisat rykte för tillförlitlighet med över 20 år i molnet. Som ett företag som alltid har varit moln-först, moln-endast, är de långt fram i teknikutvecklingen. NetDocuments stöder dig där du arbetar och via Norteam, som är Netdocuments exklusiva partner i Sveirge, erbjuder de omfattande support på svenska. Deras engagemang för digital modernisering i traditionellt pappersintensiva branscher, såsom juridisk dokumenthantering, presenterar de omfattande möjligheter att förbättra arbetssättet.

Netdocuments

Netdocuments erbjuder överlägsen säkerhet, intuitiva upplevelser och smidiga integrationer, som tillåter skräddarsydda lösningar.

our-vision-quote

We required a cloud-based document management solution that would support our journey to becoming a more flexible and resilient law firm that’s well-positioned to provide secure client services wherever and whenever they are needed.

Toh Kok SengSenior Partner, Lee & Lee

Intresseradav våra tjänster?

Hör av dig till oss idag!

Vi kontaktar dig så fort vi kan och alltid inom 24 timmar.

FAQ

Vanliga frågor om Dokumenthanteringssystem (DMS)

Netdocuments ger juristfirmor avancerad säkerhet med stark kryptering och autentisering för att skydda känsliga klientdata.

Netdocuments erbjuder realtidssamarbete och delade arbetsytor, vilket är idealiskt för fallhantering och klientprojekt i juristfirmor.

Netdocuments integrerar med juridiska verktyg och program, vilket förenklar övergången för juristfirmor och optimerar arbetsflöden.

Netdocuments molnbaserade plattform ger jurister flexibilitet att arbeta säkert var som helst, vilket är avgörande för dagens rörliga arbetsmiljö.

Med automatiserade arbetsflöden och en intuitiv plattform, hjälper Netdocuments juristfirmor att effektivisera dokumenthanteringsprocessen.

Netdocuments ger juristfirmor detaljerade insikter i dokumentanvändning för att förbättra hanteringsstrategier och klientkommunikation.

Netdocuments säkerställer att juristfirmor uppfyller specifika branschregler, vilket är kritiskt för efterlevnad och klientförtroende.

Netdocuments underlättar säkert samarbete mellan jurister och externa parter, vilket är viktigt för fallhantering och klientrelationer.

Netdocuments förenklar övergången för nya användare i juristfirmor med sin klara och intuitiva användargränssnitt.

Netdocuments erbjuder juristfirmor robusta verktyg för dokumentkontroll och spårning, inklusive versionshantering och tillgångskontroll, vilket är avgörande för att hantera klientinformation.