Norteam

Dynamics 365 Business Central

microsoftdynamicsbusinesscentral

Denna molnbaserade allt-i-ett lösning effektiviserar varje aspekt av ditt företag, från finanshantering till kundrelationer, och anpassar sig dynamiskt till dina affärsbehov.

Varför välja Microsoft Business Central

Omfattande verksamhetsstyrning

Ta del av avancerade verktyg för bokföring, budgetering och finansiell rapportering samt funktioner för kontohantering, konsolideringar och likviditetsprognoser.

Microsoft Business Central

Sömlös integration av affärsprocesser, förbättrad effektivitet och datadriven insikt, i en användarvänlig och anpassningsbar lösning.

Statistik som talar för sig själv

Förbättrat arbetsflöde och effektivare drift

162%

Potentiell ROI som företag kan uppnå genom att implementera Business Central.

Läs studien
10%

Ökad produktivitet i verksamhetsdrift.

Läs studien

8%

Genomsnittlig förbättring av arbetsflödet för finans och drift pga. effektivare verktyg.

Läs studien

our-vision-quote

Verksamhetschefer kan med Business Central se fram emot en verklig transformation av affärsprocesserna, där automatisering och insikter leder till ökad effektivitet och en fördjupad förståelse för affärsdynamiken.

Kim TorgalssonTech Lead, Norteam

Intresseradav våra tjänster?

Hör av dig till oss idag!

Vi kontaktar dig så fort vi kan och alltid inom 24 timmar.

FAQ

VANLIGA FRÅGOR OM MICROSOFT BUSINESS CENTRAL

Norteam erbjuder konkurrenskraftiga priser på Microsoft Business Central, med flexibla planer som passar olika företagsstorlekar och behov. Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar för att maximera er investering.

Norteams experter leder er genom hela implementeringsprocessen, från initial analys till fullständig integrering och anpassning, för att säkerställa en smidig övergång och optimal användning av Business Central.

Med Norteam får ni tillgång till Business Centrals överlägsna anpassningsförmåga, omfattande funktionalitet och sömlös integration med andra Microsoft-produkter, vilket ger er en betydande fördel över andra ERP-system.

Ja, Norteam kan hjälpa er med att integrera Microsoft Business Central med en rad befintliga system och plattformar, vilket säkerställer en sömlös arbetsprocess och datahantering.

Business Central kan impelementeras i en mängd olika branscher, från tillverkning till tjänster, och kan anpassas för att möta specifika branschbehov.

Absolut, Business Central-lösningar kan implementeras i små och medelstora företag anpassat för era behov och med fokus på skalbarhet och kostnadseffektivitet.

Med Norteam och Business Central kan ni vara säkra på att er data är skyddad med branschledande säkerhetsprotokoll och compliance-verktyg, för en pålitlig och säker affärsdrift.

Norteam tillhandahåller utbildningsresurser och support för Microsoft Business Central, inklusive personlig träning och kontinuerlig användarsupport.

Business Central optimerar affärsprocesser genom automatisering, integrerad dataanalys och förbättrad rapportering, vilket effektiviserar verksamheten och ökar produktiviteten.

De senaste uppdateringarna i Microsoft Dynamics 365 Business Central fokuserar ofta på att förbättra användarupplevelsen, öka funktionaliteten, och stärka integrationen med andra Microsoft-produkter. Nedan följer några av de mest framträdande uppdateringarna: 1. Förbättrad Integration med Microsoft 365: Business Central har förbättrats för att erbjuda ännu smidigare integration med Microsoft 365-appar, såsom Outlook, Excel och Teams. Detta inkluderar förbättrad funktionalitet för att hantera affärsaktiviteter direkt inifrån dessa appar. 2. Användargränssnitt och Användarupplevelse: Uppdateringar har gjorts för att göra användargränssnittet mer intuitivt och användarvänligt, med förbättringar i navigering och personalisering av användargränssnittet. 3. Utökade Rapporterings- och Analysfunktioner: Business Central har utökats med fler avancerade rapporterings- och analysverktyg, vilket gör det enklare för användare att skapa, anpassa och dela rapporter baserade på realtidsdata. 4. Förbättrad Datainsamling och Behandling: Uppdateringar inkluderar förbättringar av datainsamlingsprocesser och hanteringen av stora datamängder, vilket effektiviserar affärsprocesser och beslutsfattande. 5. Utökade Automatiseringsfunktioner: Ny funktionalitet har lagts till för att ytterligare automatisera uppgifter och processer, vilket minskar manuellt arbete och ökar effektiviteten. 6. Förbättrad Säkerhet och Compliance: Business Central fortsätter att förstärka sina säkerhetsprotokoll och funktioner för att säkerställa att företagsdata hanteras säkert och i överensstämmelse med gällande lagar och standarder. 7. Stöd för Flerspråkighet och Lokalisering: Uppdateringarna har inkluderat förbättrat stöd för flera språk och lokalisering, vilket gör det enklare för internationella företag att använda Business Central i olika regioner.