Norteam

Microsoft 365

Microsoft 365, alla office applikationer i ett paket!

Din digitala arbetsplats i molnet nu med AI! Microsoft 365 främjar flexibelt samarbete, ökad produktivitet och säkerhet oavsett om ni arbetar på plats, hemifrån eller på distans.

Varför välja Microsoft 365

Teamwork i molnet med kraften av AI

Med Microsoft 365 Copilot kan du nu bli ännu mer effektiv med AI-assistenten Copilot inbyggd i samtliga office-applikationer för Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams med flera.

Microsoft 365

Håll ditt team synkroniserat oavsett var i världen de befinner sig. Samarbeta säkrare och smartare från en arbetsmiljö utan gränser.

Statistik som talar för sig själv

Bättre resultat och minskad kostnad

163%

Potentiell ROI för små och medelstora företag vid implementation av Microsoft 365.

Läs studien
300kr

Sparad teknikkostnad per månad/användare

Läs studien

1 timme

Sparad tid per anställd/vecka tack vare ökad produktivitet

Läs studien

our-vision-quote

Att investera i Microsoft 365 är inte bara en kostnadseffektiv strategi, det är ett beslut som skapar effektivitet, accelererar affärsframgång och transformerar hur vi arbetar och konkurrerar i en digital värld.

Patrik NybohmIT Operations Manager, Norteam

Intresseradav våra tjänster?

Hör av dig till oss idag!

Vi kontaktar dig så fort vi kan och alltid inom 24 timmar.

FAQs

Vanliga frågor om Microsoft 365

De bästa prisplanerna för småföretag inkluderar Microsoft 365 Business Basic, Business Standard och Business Premium, som skiljer sig åt baserat på funktioner som avancerad säkerhet och enhetshantering.

Microsoft 365 kan köpas direkt från Microsofts hemsida, genom att välja önskad prenumerationsplan och genomföra betalning online eller via auktoriserade återförsäljare, som t.ex. Norteam

Microsoft 365 Business Premium inkluderar allt i Standardplanen plus avancerad cyberhot-skydd, enhetshantering och Windows/Mac-säkerhetsfunktioner.

Ja, du kan uppgradera din Microsoft 365-prenumeration när som helst genom att kontakta Norteams support för hjälp.

Microsoft erbjuder specialpriser för utbildningssektorn, inklusive gratis eller rabatterade versioner av Microsoft 365, som finns tillgängliga genom Microsofts utbildningsprogram.

Microsoft 365 erbjuder flexibla integreringsalternativ och kan kopplas ihop med befintliga IT-system genom API:er, Microsofts integrationsplattformar eller genom hjälp av Norteams IT-konsulter.

Ja, Microsoft erbjuder en 1-månads gratis provperiod för vissa Microsoft 365-prenumerationer. Kontakta Norteam för mer information.

De senaste funktionerna i Microsoft 365 inkluderar uppdateringar i Teams för bättre samarbete, AI-drivna verktyg i Office-appar som sammanlagt går under namnet Copilot, och förbättrade verktyg för säkerhet och compliance som i sin tur kan förbättra produktiviteten och IT-skyddet i din verksamhet.

Migrering till Microsoft 365 kan genomföras med Microsofts migreringsverktyg eller genom att anlita en certifierad Microsoft-partner, som t.ex. Norteam som kan hjälpa till med övergången.

Microsoft 365 Business Premium innehåller en rad funktioner anpassade för företag, inklusive:
 1) Avancerad Säkerhet: Inkluderar funktioner som skydd mot cyberhot, dataförlustprevention (DLP) och avancerat hotskydd för att säkra företagets data och enheter. 2) Enhetshantering: Möjliggör hantering och säkerhet för företagets enheter, inklusive mobiltelefoner, surfplattor och datorer, med hjälp av Microsoft Intune och Autopilot. 3) Teams Telefonisystem: Integrerar telefoni i Microsoft Teams för att hantera samtal direkt i applikationen, vilket förenklar kommunikationen. 4) Säkerhets- och Compliancecenter: Ger verktyg för att uppfylla lagkrav och regleringsstandarder och erbjuder insikter samt rekommendationer för att stärka företagets compliance-uppsättning. 5) SharePoint och OneDrive for Business: Erbjuder avancerad dokumenthantering och delning, inklusive större lagringsutrymme och finjusterade kontrollfunktioner för filåtkomst och delning. 6) Exchange Online: Ett robust e-postsystem med avancerade funktioner för arkivering, säkerhet och e-posthantering. 7) Microsoft Bookings: Ett verktyg för att hantera kundmöten och bokningar, vilket förbättrar kundengagemanget och effektiviserar planeringsprocesser. Dessa funktioner gör Microsoft 365 Business Premium till en omfattande lösning som stöder företag i deras digitala transformation, genom att kombinera produktivitet, samarbete, säkerhet och administrativa verktyg i en enda plattform.

Våra tjänster

Infrastruktur& Moln

Vi hjälper er att utveckla en anpassningsbar, skalbar och säker IT-miljö i molnet som underlättar effektivt samarbete, oavsett om ni arbetar på distans eller i kontorsmiljö.

infrastruktur-moln

Affärssystem

Utveckla din verksamhet, arbeta smartare tillsammans och få värdefulla insikter som hjälper er ta bättre beslut via molnbaserade applikationer.

affarsutveckling

NorteamCloudPortal

Hantera och automatisera hela företagets IT - i ett enda system! Administrera hårdvara, licenser, on- och offboarding samt få full översiktskontroll på dina IT-kostnader.

Norteam CloudPortal

IT-Säkerhet

Vi ser över IT-säkerheten i ditt företag via kontinuerlig övervakning och utvärderar er Security Awareness för att snabbt kunna åtgärda eventuella brister.

IT-Säkerhet

IT-Support

Enkel och effektiv hantering av all IT-support, oavsett om ni behöver snabb och lättillgänglig support för era medarbetare, teknisk rådgivning eller IT-chef via outsourcing.

Security

Kommunikation

Optimera er företagskommunikation med digitala mötesrum som stödjer hybridarbete och är fullt utrustade för Teams Rooms Pro. Samla och hantera telefoni, chatt, mail, sms och sociala medier i en enda plattform med Pingaway.

Kommunikation