Norteam

Nätverk

Natverk-for-foretag

Våra nätverkstjänster för företag backas av Microsofts molnteknologi och tillsammans säkerställer vi att ditt företag är uppkopplat, säkert och redo för framtiden.

Varför välja företagsnätverk från Norteam

Nätverkslösningar för företag

Våra nätverkstjänster inkluderar de senaste säkerhetsteknikerna för att skydda din verksamhet mot externa och interna hot.

Nätverk för företag

Ett modernt nätverk är avgörande för en effektiv molnstrategi, som säkerställer att det finns en stark och pålitlig infrastruktur som stödjer molnbaserade resurser.

Fördelen med Nätverk för Företag

Byggt med kunskap, säkerhet och tillförlitlighet

Skydd

Förstärkt skydd mot cyberhot och dataintrång

Expertis

Nödvändig expertis för att hantera komplexa nätverksmiljöer och utmaningar

Support

Kontinuerlig support och rådgivning som säkerställer att ditt nätverk förblir effektivt och uppdaterat

our-vision-quote

Via en partner får du inte bara teknologin för företagsnätverk, utan också expertis, stöd och anpassning. Det är skillnaden mellan att bara vara uppkopplad och att vara strategiskt förberedd för framtiden.

Patrik NybohmIT Operations Manager, Norteam

Intresseradav våra tjänster?

Hör av dig till oss idag!

Vi kontaktar dig så fort vi kan och alltid inom 24 timmar.

FAQs

VANLIGA FRÅGOR OM NÄTVERK FÖR FÖRETAG

Kostnaden varierar beroende på företagets storlek och nätverkets komplexitet. För en grundläggande installation kan det kosta några tusen kronor, medan mer avancerade system kan kosta betydligt mer.

IT-konsultföretag och nätverksleverantörer som Norteam erbjuder anpassade lösningar. De analyserar ditt företags specifika behov och skapar en nätverkskonfiguration som matchar dessa.

Viktiga säkerhetsfunktioner inkluderar brandväggar, intrångsdetektering och -förebyggande system, kryptering, och regelbunden säkerhetsgranskning.

För att optimera nätverket för fjärrarbete bör du investera i säkra VPN-lösningar, tillförlitliga molntjänster, och se till att ha en robust bandbredd och nätverkskapacitet.

Ett serviceavtal kan inkludera regelbundet underhåll, support vid tekniska problem, säkerhetsuppdateringar, och ibland konsultationstjänster. Dessa tjänster ingår alltid i serviceavtal med Norteam.

När du jämför leverantörer, överväg deras rykte, pris, produktkvalitet, kundsupport, och tillgängliga serviceavtal. Läs recensioner och fallstudier, och överväg att begära en demonstration eller konsultation.

För små företag är det viktigt med kostnadseffektiva och skalbara lösningar. Populära alternativ inkluderar molnbaserade nätverk och VPN-tjänster för säker fjärråtkomst.

Pålitliga nätverksprodukter kan köpas från välrenommerade återförsäljare och tillverkare. Är du ute efter en mer komplett nätverkslösning är det däremot mer effektivt att köpa från IT-konsultföretag som erbjuder helhetslösningar, som t.ex. Norteam.

När du överväger IT-partner är det viktigt att utgå från helheten i din verksamhet och välja en partner som förstår din verksamhets unika behov och kan erbjuda skräddarsydd hjälp. Norteam har en kundnöjdhet på 98% i IT-support och erbjuder en omfattande portfölj av IT-tjänster, specialiserade på att tillgodose en bred variation av branschbehov.

Hyra av utrustning kan minska initiala kapitalkostnader, underlätta regelbundna uppdateringar av hårdvara och erbjuda flexibilitet att skala upp eller ner efter behov.