Norteam

Virtual Desktop

Arbetsplats i molnet

Microsoft Azure Virtual Desktop (AVD) erbjuder en kraftfull lösning för att möjliggöra distansarbete och säker åtkomst till företagsresurser.

Varför välja Microsoft Azure Virtual Desktop

Upptäck framtidens arbetsplats

Dra nytta av virtuella skrivbordslösningar som ger dina medarbetare möjligheten att arbeta var som helst med internetanslutning, på valfri enhet, utan att kompromissa med optimala arbetsflöden eller upplevelser.

Azure Virtual Desktop

idealisk lösning för att optimera produktiviteten och IT-miljön i moderna företag med förbättrad säkerhet, innovation och effektivitet.

Statistik som talar för sig själv

Spara tid och skala upp arbetskraft snabbare

210%

Potentiell ROI som företag kan uppnå genom att implementera Azure Virtual Desktop.

Läs studien
34%

Lägre kostnad för VDI-licensiering och relaterad IT-infrastruktur

Läs studien

22 timmar

Sparad tid per användare/år via snabbare anslutning, onboarding och respons på säkerhetsincidenter.

Läs studien

our-vision-quote

AVD möjliggör en flexibel och skalbar arbetsplats som anpassar sig efter skiftande affärsbehov. Det är en omvälvande lösning som förbättrar operativ kapacitet, skapar kostnadseffektiv IT-drift och garanterar högsta säkerhetsnivå för data och system.

Hugo KalbergDelivery Technician, Norteam

Intresseradav våra tjänster?

Hör av dig till oss idag!

Vi kontaktar dig så fort vi kan och alltid inom 24 timmar.

FAQs

VANLIGA FRÅGOR OM MICROSOFT VIRTUAL DESKTOP

Azure Virtual Desktops prissättning varierar beroende på användning, vald kapacitet och region. Microsoft erbjuder en flexibel prissättningsmodell baserad på resursanvändning.

Licenser för Azure Virtual Desktop kan köpas via Microsofts officiella webbplats eller genom auktoriserade Microsoft-partners, som t.ex. Norteam

För småföretag erbjuder vi skräddarsydda prisplaner som kan inkludera volymrabatter. Boka in en konsultation med Norteam för att hitta en plan som passar ditt företags behov.

För att migrera till Azure Virtual Desktop, rekommenderas det att arbeta med en certifierad Microsoft-partner, som t.ex. Norteam. De kan erbjuda expertis och resurser för en smidig övergång.

Microsoft erbjuder ibland kampanjer eller rabatter, speciellt för större företag. Kontakta Norteam eller en försäljningsreprestentant från Microsoft för aktuella erbjudanden.

Ja, Norteam erbjuder demonstrationer och provperioder. Fyll i kontaktformuläret längre ned på denna sida så kontaktar vi dig.

Azure Virtual Desktop kan förbättra produktiviteten genom att erbjuda flexibel och säker åtkomst till företagets resurser från vilken plats som helst, vilket underlättar distansarbete och samarbete.

Norteam erbjuder olika supportalternativ, från grundläggande till mer avancerad support, beroende på företagets behov. Vi erbjuder också utökad support och IT-chef som tjänst. Läs mer om våra supportupplägg här, eller kontakta oss via kontaktformuläret nedan för mer information.

Ja, Azure Virtual Desktop är mycket anpassningsbar och kan konfigureras för att möta unika branschkrav, inklusive efterlevnad av specifika regler och standarder.