Norteam

Digitala Mötesrum och Kontor

Skapa en optimal kontorsmiljö för hybrida arbetsplatser med Teams Rooms Pro och Meetio och sprid engagerande och viktig information inom organisationen via digitala informationsskärmar från PLAYipp.

Varför välja Digitala Mötesrum

Teams Rooms Pro

Upplev kristallklar ljud- och videokvalitet samt videolayout som ger en optimal uppelvelse för både fysiska och virtuella mötesdeltagare. Få automatiska påminnelser om kommande möten, håll deltagare informerade och dela innehåll helt trådlöst direkt från personliga enheter.

our-vision-quote

Med hjälp av Norteam lyckades vi digitalisera vårt sätt att boka mötesrum, så att vi enkelt kan hålla fysiska eller digitala möten. Rummen bokas samtidigt som deltagarna bjuds in så vi behöver inga extra steg eller ytterligare applikationer. Man kan snabbt hitta ett ledigt rum för ett drop-in möte med hjälp av en översiktsskärm som presenterar kontorets aktuella bokningsstatus för alla mötesrum.

AliKund hos Norteam

FAQ

Vanliga frågor om digitala mötesrum och kontor

Teams Rooms Pro underlättar samarbetet genom högkvalitativa videomöten, integrering med samarbetsplattformar som Microsoft Teams, och funktioner som delning av innehåll och whiteboard-funktioner.

Teams Rooms Pro inkluderar kryptering av data och samtal, flernivåsautentisering och möjligheten att styra åtkomsträttigheter för enskilda användare eller grupper.

Teams Rooms Pro inkluderar funktioner som adaptiv kamerastyrning, AI-baserad ljudoptimering, integrering med Office 365, och förmågan att hantera stora konferensrum effektivt.

Prissättningen varierar beroende på funktionspaket och antalet användare. Teams Rooms Pro tenderar att ha en abonnemangsbaserad modell, medan Meetio ofta erbjuder en engångskostnad för sin hårdvara och en separat kostnad för mjukvarulicenser.

Meetio fokuserar på användarvänlighet med en intuitiv gränssnittsdesign, snabb bokning direkt från skärmen och enkel integration med kalendersystem.

Ja, Meetio erbjuder ofta gratis provperioder eller demoversioner, vilket ger potentiella kunder möjlighet att testa systemet innan köp.

Playipp tillåter anpassning av innehåll, layouter, schemaläggning och även integration med andra system för dynamiskt innehåll, som väderuppdateringar eller nyhetsflöden.

Playipp är designat för att vara kompatibelt med de flesta moderna IT-system. Det erbjuder API-integrationer för anpassade lösningar och stödjer vanliga dataformat och kommunikationsprotokoll

Ja, Playipp erbjuder ofta volymrabatter för företag som köper lösningar till flera kontor, vilket gör det mer kostnadseffektivt för större organisationer.

Intresseradav våra tjänster?

Hör av dig till oss idag!

Vi kontaktar dig så fort vi kan och alltid inom 24 timmar.