Norteam

Telefoni och Kommunikation

Pingaway är operatören som samlar all kommunikation i en plattform, på riktigt. Hantera samtal, chatt, mail, sms och sociala medier i ett och samma gränssnitt. Styr trafik, samla statistik och mycket mer!

Varför välja Pingaway

We´re just a pingaway

Väx, krymp eller byt strategi! Pingaway är så mycket mer än bara en telefoniplattform. Med Pingaway har du frihet att hantera licenser och tjänster helt själv. Höj och sänk din surfmängd när du vill och lägg till eller ta bort tjänster efter behov. Pingaways datapaket och tjänster är alltid utan bindningstid.

our-vision-quote

Frontdesk har varit till stor hjälp för oss i alla aspekter. Vi har fått en väl paketerad produkt som levererats på ett exemplariskt sätt. Det känns att Frontdesk har gjort detta förut, både i planering och genomförande till support och uppföljning

Herman Roos, DidrikssonKund hos Frontdesk

FAQ

VANLIGA FRÅGOR OM KOMMUNIKATION FÖR FÖRETAG

Pingaways molnbaserade växelsystem är idealiskt för små företag, tack vare dess kostnadseffektivitet och flexibilitet. Systemet skalar enkelt efter behov, vilket minimerar onödiga utgifter och stödjer företagets tillväxt.

Med Pingaways anpassningsbara voicebot kan du förbättra din kundservice avsevärt. Vår teknologi tillhandahåller snabba och exakta svar dygnet runt, vilket avlastar ditt team och höjer kundnöjdheten.

Absolut, Pingaways voicebot-teknologi är helt anpassningsbar. Vi erbjuder lösningar som kan skräddarsys för att uppfylla ditt företags unika krav och integreras sömlöst med dina befintliga system.

Genom att samarbeta med Pingaway för återvinning av din elektronik bidrar du till miljön samtidigt som du kan dra nytta av våra återvinningsprogram som erbjuder ekonomiska fördelar och stärker ditt företags miljöprofil.

Pingaway erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra voicebot-lösningar, med en prisstruktur som anpassas efter ditt företags storlek och användningsnivå, vilket garanterar en kostnadseffektiv investering.

Pingaway erbjuder molnbaserade växellösningar som är perfekta för distansarbete. Våra lösningar är enkla att implementera och ger ditt team de verktyg de behöver för att effektivt arbeta på distans.

Pingaways molnbaserade telefonisystem är utrustad med toppmodern säkerhet, inklusive kryptering, säkra anslutningar och regelbundna säkerhetsuppdateringar, vilket säkerställer att ditt företags kommunikation är skyddad.

Genom att välja Pingaway för återvinning av elktronik, bidrar du inte bara till miljön genom ansvarsfull hantering av elektroniskt avfall, utan även till att stödja en hållbar affärsmodell. Vi erbjuder effektiva och miljövänliga lösningar för återvinning som minskar avfall och utnyttjar värdefulla resurser på ett ansvarsfullt sätt.

Intresseradav våra tjänster?

Hör av dig till oss idag!

Vi kontaktar dig så fort vi kan och alltid inom 24 timmar.