Norteam

Nya Uppdateringar i Microsoft Teams - En Titt på de Senaste Funktionerna

Nya funktioner i Teams

Nu har det släppts nya funktioner i Microsoft Teams som förbättrar din användarupplevelse och gör dina möten än mer effektiva. I denna artikel utforskar vi några av de mest spännande nya tilläggen, bland annat utvecklingar med AI & Copilot, möjligheten att autogenerera subtitles i möten, profilbilder på gruppchattar och mycket mer.

Förbättrad Interaktion med Copilot i Teams

Följdfrågor och Sammanfattning

Nu kan du få ut mer av Copilot i Teams genom att ställa följdfrågor för att få mer detaljerade svar. Copilot kan t.ex. sammanfatta konversationer och identifiera viktiga uppgifter från tidigare diskussioner, vilket gör det enklare att hålla koll på viktiga to-do’s.

Förbättrad Kanalhantering

Dölj Oväsentliga Kanaler

En ny funktion är nu att du kan dölja kanalen "allmänt" under dina team, vilket inte var möjligt tidigare. Detta innebär att du kan fokusera mer på relevant information och minska bruset från mindre viktiga kanaler.

Gruppchattar med Profilbilder

Personifiera Din Chatt

Gör dina gruppchattar mer personliga och igenkännliga, erbjuder Teams nu möjligheten att lägga till egna profilbilder. Dessa kan vara uppladdade bilder, emojis eller andra förvalda illustrationer, vilket ger en roligare och mer organiserad chattmiljö.

Smarta Filförslag Baserat på Chattinnehåll

Effektivare Filhantering

Teams har utökat sin AI-funktionalitet för att förutse vilka filer som är mest relevanta för en diskussion. När du ska bifoga en fil, föreslår Teams automatiskt de fem mest relevanta dokumenten baserat på tidigare chattinnehåll.

Reducering av bakgrundsljud med AI

Tydligt Ljud i Alla Miljöer

Microsoft Teams förbättrar nu ljudupplevelsen genom avancerad reducering av störande bakgrundsljud. Denna funktion är perfekt för dig som har glömt hörlurarna hemma eller arbetar på ett bullrigt kontor, kafé eller flygplats. AI:n kan också isolera din röst när du talar så att den blir helt framträdande i samtalet.

Multitasking med Flera Teams-konton

Simultana Notifikationer

Nu kan du vara inloggad på flera Teams-konton samtidigt och få realtidsnotifikationer från alla aktiva konton. Detta underlättar för de som behöver hantera kommunikation över flera organisationer eller projekt.

Undertexter på Webbinarier och Live-event

Flerspråkig Tillgänglighet

Organisatörer kan nu erbjuda undertexter på upp till sex olika språk under webbinarier och live-evenemang. För de med en Teams Pro licens utökas detta till tio språk, vilket gör evenemangen mer tillgängliga för en internationell publik.

Köp Tillbehör Direkt i Teams

Förbättra Dina Mötesupplevelser

Slutligen, nu finns möjligheten att köpa tillbehör direkt genom Teams-plattformen, vilket gör det enklare för användare att uppgradera sin mötesutrustning. Allt från hörlurar till högtalare och webbkameror kan nu köpas för att förbättra kvaliteten på dina möten.

Slutsats

Microsoft Teams förbättras ständigt och ovan har vi nämnt några av de funktioner som vi tycker är de mest spännande, men det finns fler! För dig som vill uppdatera dig om alla nya funktioner, rekommenderas ett besök på denna sida.

Senaste
nytt