Norteam

Effektivare kommunikation med telefoni som integrerar med Microsofts program

Effektivare kommunikation med telefoni som integrerar med Microsofts program

Med hjälp av Norteams samarbetspartner, Telavox, kan vi erbjuda molnbaserad och modern telefoni som integrerar med Microsofts (och många fler) program. På så sätt kan du som användare samarbeta enklare i din organisation och förenkla extern kommunikation. Välj mellan våra telefonipaketeringar här och läs vidare om telefoniintegrationerna med Microsofts program.

Med hjälp av Norteams samarbetspartner, Telavox, kan vi erbjuda molnbaserad och modern telefoni som integrerar med Microsofts (och många fler) program. På så sätt kan du som användare samarbeta enklare i din organisation och förenkla extern kommunikation.

Microsoft Teams

Du som arbetar i Microsoft Teams vet att plattformen används under hela arbetsdagen, från chattmeddelanden till mötesplanering. Det är en plats för alla verktyg och system som din organisation behöver dagligen. Med tanke på hur mycket den används så är det viktigt att ni får ut det mesta från plattformen. Ett av de bästa sätten att göra det på är att integrera med vår telefonilösning. Synkad tillgänglighet, besvara samtal och styra hur samtalen ska hanteras direkt i Teams är bara några exempel på hur samarbetet mellan telefoni och Teams funkar.

Dynamics 365

Genom att integrera telefonin med ditt CRM-system i Dynamics 365 kan du enkelt och snabbt få upp kontaktinformation för in- och utgående samtal. Du kan dessutom ringa, vidarekoppla eller ta emot samtal direkt från Dynamics. Det är ett enkelt sätt att höja kundupplevelsen och ge en personlig service till era kunder.

Azure Active Directory

Genom att integrera telefonin med Azure AD sker automatiska uppdateringar som när en kollega byter titel eller en nyanställd aktiveras. Slipp göra dubbelt arbete och effektivisera administrationsarbetet.

Power BI

Med hjälp av Power BI kan man enkelt och snyggt dela viktiga verksamhetsinsikter som driver resultat genom grafer, diagram, listor och mer. Tillsammans med en enkel integrering till er telefoni kan du få all statistik och analyser kring er växel eller verksamhet i Power BI.

Som kund till oss på Norteam får man snabb och proffsig support av vår personal som är utbildade inom telefoni och Microsoft. Vi kan därför garantera experthjälp med bred kunskap till våra kunder. Här kan du se våra telefonipaketeringar och välja bland en komplett telefoni med växel, abonnemang och/eller integrationer med Microsofts produkter. Oavsett vilket paket du väljer så garanterar vi en modern och molnbaserad telefonilösning som gör det smidigare, säkrare och mer flexibelt för er att använda. Kontakta oss här, vi hjälper er hitta en lösning som passar er.

Vår telefoni integrerar med fler program som BankID, Eniro och Salesforce.

Hälsningar, Teamet på Norteam

Senaste
nytt